Home
biografie
kunst in opdracht
kunst collectie
workshops
exposities
blog
contact

Atelier Neeltje

INSPIREREN • ONTDEKKEN • CREËREN
Een plek waar avonturen in de kunsten centraal staan.

Schilderles voor beginners

Vind je mijn schilderijen mooi en denk je: "nou, dat wil ik ook wel eens proberen!" In mijn ateliertje aan huis kun je sinds 2022 ook schilderles gaan volgen. 

In November start er weer een nieuwe reeks schilderlessen.  

De dinsdag groep zal starten op 14 November, de donderdag groep start op 16 November en de vrijdag groep start op 17 November.

De 10e en dus laatste les vindt plaats in week 5 (2 februari)  (ik hanteer het schoolrooster, in de vakanties vinden er geen schilderlessen plaats)

Op vrijdagochtend zijn plekjes beschikbaar ...

De dinsdag en donderdagavond zitten vol en voor beide avonden staan al mensen op de wachtlijst, maar meld je gerust aan,

Want op een gegeven moment ben jij een van de eerste op mijn lijstje en neem ik contact met je op zodra er iemand besluit om te stoppen.

Heb je interesse of wil je graag wat meer weten, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

 

 

Lees Meer

Kinderatelier

Hou jij net als ik van tekenen en schilderen en zou je dat heel graag nog veel vaker willen doen? Doe dan mee aan het wekelijks kinderatelier. In 10 weken  gaan wij samen op ontdekkingsreis door de kunsten.

Lees Meer

Workshops kids

In de vakanties en op nationale feestdagen gaat het wekelijks Kinderatelier niet door. Wel zijn er dan leuke workshops gepland. Zodra er wat in de planning staat zie je dat hier op de site.

Lees Meer

Workshops volwassenen

In mijn atelier worden ook workshops gegeven voor volwassenen.

Lees verder om te zien of er wat er in de planning staat. 

 

Lees Meer