Home
biografie
kunst in opdracht
kunst collectie
workshops
exposities
blog
contact

Schilderles voor beginners

Vind je mijn schilderijen mooi en denk je: "nou, dat wil ik ook wel eens proberen!" In mijn ateliertje aan huis kun je sinds 2022 ook schilderles gaan volgen. 

In November start er weer een nieuwe reeks schilderlessen.  

De dinsdag groep zal starten op 14 November, de donderdag groep start op 16 November en de vrijdag groep start op 17 November.

De 10e en dus laatste les vindt plaats in week 5 (2 februari)  (ik hanteer het schoolrooster, in de vakanties vinden er geen schilderlessen plaats)

Op vrijdagochtend zijn plekjes beschikbaar ...

De dinsdag en donderdagavond zitten vol en voor beide avonden staan al mensen op de wachtlijst, maar meld je gerust aan,

Want op een gegeven moment ben jij een van de eerste op mijn lijstje en neem ik contact met je op zodra er iemand besluit om te stoppen.

Heb je interesse of wil je graag wat meer weten, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

 

 

In de kleine groep is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en aanwijzingen waar je mee vooruit kunt. Iedereen werkt op zijn eigen tempo en niveau.

Het is niet alleen heel inspirerend om de ontwikkelingen en technieken van de andere cursisten te volgen, het is natuurlijk ook heel gezellig om samen aan het werk te zijn.

Vanwege de persoonlijke aandacht die ik wil geven, kunnen aan deze groep maximaal 4 personen deelnemen. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Lijkt het je leuk om mee te doen, neem dan contact met me op, via het contactformulier.

Meer info