Home
biografie
kunst in opdracht
kunst collectie
workshops
exposities
blog
contact
Terug

Prachtig mooie dag

Wat een prachtig mooie dag is het vandaag. Ik loop mijn dagelijkse rondje door het bos. En ik word zo blij van al dat ontluikende groen tussen het afgevallen blad. De zonnestralen op het wandelpad, de zon op mijn gezicht en de vogeltjes die fluiten.

Het doet me denken aan vroeger, aan wandelen met opa en oma Schilleman. Die namen mij en mij broertje dan mee naar het Oisterwijkse ven, een soort van picknick: campingstoeltjes onder de arm en dan zochten we een mooi plekje op.

En daar zaten ze dan mijn opa en oma aan de rand van het ven, terwijl mijn broertje en ik speelden in het water en de Libellen achterna zaten. Opa zat op zijn gemakje te schillen een lekker peertje voor de dorst.
Zo simpel en zo fijn! Tja dat konden mijn opa en oma heel goed, genieten van de kleine dingen. En ik ben heel blij dat ik dat “GEN” van hen geërfd heb.

#genieten 3.0 #netalsmijnopaenoma #lovenature #vogelgezang #zonnestralen

Dit schilderij van mijn opa en oma, heb ik een aantal jaar geleden, in opdracht voor mijn vader geschilderd.

Prachtig mooie dag